Mi is a Klose?GyárainkErgonomikus bútor

 

ELEGANCIA

A diszkrét, derűs belső terek megváltoztatják hangulatunkat, nyugalmat, komfortérzetet varázsolnak a lelkünkbe. Egy helyiség stílusosságát , eleganciáját már belépéskor érzékeljük, az átgondolt formatervezés alapján született bútorok között harmonikusabban telnek a pihenés, hatékonyabban a munkavégzés órái. Kellemes környezet – kellemesebb élet, szól az ősi recept. Ennek köszönhető, hogy otthonunkban valóban otthonosan érezzük magunkat, ahol életünknek keretet ad a minket körülvevő, ránk szabott, hangulatos tér. A Klose igényes, minőségi fa bútorai észrevétlen könnyedséggel biztosítanak igényes környezetet, akár a klasszikus polgári életérzés, akár a modern, letisztult formák állnak közelebb egyéniségünkhöz.

TERMÉSZETES ALAPANYAGOK

Vegyük körül magunkat természetes anyagokkal, és lélegezzünk szabadon. Engedjük, hogy a nemes faanyagok és kárpitok kényeztessenek bennünket. Az olyan otthonban, ahol a teret természetes anyagokból készült bútorokkal rendezik be, könnyebb megpihenni, erőt gyűjteni, örülni a szeretteinkkel töltött pillanatoknak. A prémium kategóriás Klose igényes, minőségi fa bútorai csupa gondosan válogatott nemes alapanyagból, környezetkímélő eljárásokkal, az ergonómia szabályait figyelembe véve készülnek. Hagyjuk, hogy az otthon meleg hangulata naponta átjárhasson bennünket, és örömet szerezhessen az egész családnak.

MEGBÍZHATÓ SZAKÉRTELEM

Az időtálló bútorok örök szépsége mindig két forrásból fakad: a nemes faanyagokból és a szakértő asztalosmunkából. Az asztalosmesterek hozzáértése, ügyes keze alakítja át a tömör faanyag nyers, természetes szépségét diszkrét eleganciává. Klose bútor = nemes nyersanyagokból magvalósuló letisztult formavilág. A fából készült modern és klasszikus bútorok szépsége az évek teltével nem fakul, ezek a bútorok az idő múlásával csak érnek, nemesednek. Éppen ez minőségük legfényesebb bizonyítéka. Mi a Klosenál emellett a megbízható, garantált európai minőség mellett köteleztük el magunkat.

SOKFÉLESÉG – EGYÉNI MEGOLDÁSOK

Akár a klasszikus stílbútorok, akár a letisztult, minimalista formák, vagy éppen a minden stílusból a legjobbat kicsemegéző ízléses eklektika áll közel Önhöz, nálunk megtalálta azt a bútorkollekciót, amely szinte bármely méretű és alakú, funkciójú helyiség számára kínál megoldást. Nemcsak a stílusok, de a fafajok, a színek, a kárpitok széles palettája is segít, hogy otthonának egyedi, új, esztétikus és stílusos arculatot adjon, egyúttal biztosítva az egészség védelmét és a kényelmet is. Ön választ, mi az Ön specifikációja alapján gyártunk. Ha kiszállítottuk és helyére állítottuk igényes fa bútorát, Önt eltöltheti a jóleső érzés, ami abból fakad, hogy “tudom, a lehető legjobbat vettem” – magas szintű életérzést biztosítva magamnak, a családomnak és a barátaimnak.

Az alábbi linkre kattintva megnézhet egy rövid videót, amely betekintést nyújt a Klose gyárak munkájába.  Megnézheti, hogyan készülnek a Klose minőségi bútorai a korszerűen, a modern kor igényeinek megfelelően felszerelt gyárakban.

Így készülnek a Klose bútorok (videó)

  • terkep1958 – Karl-Heinz Klose megalapítja a Klose céget Németországban, és igényes minőségű székek, sarokpadok, asztalok gyártásába fog
  • 1993 – A már Németország vezető étkezőbútor-gyártójának számító  Klose cég megvásárol három lengyelországi bútorgyártó üzemet, ahol korpuszbútorok :szekrények, tálalók, komódok gyártásával bővíti a kollekciót
  1. Czersk
  2. Nowe
  3. Goscicino
  • A Klose bútorkollekció tervezésében,  gyártásában, piacra vitelében   manapság 1500 alkalmazott vesz részt, összesen 120 000 m2 alapterületű, korszerűen felszerelt üzemekben.
  • A több mint 50 éves múltra visszatekintő  Klose már nemcsak Németország és Lengyelország vezető bútormárkája a magas minőségű, valódi fából készült étkező- és nappali bútorok területén, de Europa-szerte jelen van, és az igényes  magyar  vevők számára is elérhető.
  • A cég mottója: csak akkor végeztük jól a munkánkat, ha vevőink segítségünkkel meg tudják valósítani lakberendezési álmaikat, majd  bútorainkat évtizedeken át elégedetten, örömmel használják, és barátaiknak is bátran ajánlják. Ez a cél lebeg a szemünk előtt napi munkánk során!

 

2-kicsi0-kicsi3-kicsi1-kicsi

Facebook

*/?>