A Klose Bútorkollekció legújabb, tömör fa frontokkal készülő modern bútorcsaládja, mely elnyerte a szakmai zsűri díját, az Arany Medált, és egyúttal a vásárlátogatók közötti népszerűségi szavazást is toronymagasan vezette a 2012. márciusi Poznani Bútorkiállításon.

A tömör bükk vagy tömör vad tölgy front és a fafurnérozott korpusz igényes, minőségi bútorrá varázsolják az Oleo bútorcsaládot. A tömörfa fiókelők lehetnek sima felületűek vagy hornyoltak, mely hornyolás még elegánsabbá teszi ezt a bútorcsaládot.

A lekerekített formák időtálló stílusvilágot teremtenek, a gázrugós csillapítású ajtó- és fiókhúzók pedig szériatartozékai az Oleo elemeknek. LED-es polcélvilágítás is rendelhető az üveges vitrinekhez, melyet diszkréten a fából készült polc éltakarók mögé rejtettünk – finom részletek egy finom bútorhoz.

Két fafaj, 13 standard szín, széles elemválaszték – alakítsa ki segítségükkel az ön egyedi, testre szabott szobabelsőjét!

  • oleo_etkezo_s11
  • oleo_halo
  • oleo_nappali
  • oleo_etkezo_konyak
  • oleo_nappali_tvfal

Színárnyalatok:

Bükk cseresznye velencei (884), Bükk koloniál (842), Bükk konyak (912), Bükk sötét dió (916), Bükk wenge (29), Tölgy dió (964), Tölgy gesztenye (667), Tölgy rusztikus (48), Tölgy sötét (828), Vad tölgy viaszlakkal (96)
Oleobutor


Bútorcsalád elemeinek megtekintése

Facebook

*/?>