Kiegészítők

KLOSE BÚTOR KIEGÉSZÍTŐK

A Klose a legjobb minőségű, magas esztétikai értékekkel rendelkező strapabíró bútorok hatalmas választékát kínálja kedves ügyfeleinknek. Nálunk megtalálja az Önhöz legjobban illő nappali- vagy étkezőgarnitúrát, a legpraktikusabb dolgozószoba bútorokat, a legesztétikusabb hálószobabútorokat, az egyedi székeket és a dohányzóasztalokat. Akár modern, letisztult, fiatalos darabról legyen szó, akár klasszikus formákról, vagy luxustermékekről, biztos, hogy kínálatunkban meg fogja lelni az Ön számára legideálisabb terméket.

Nem szabad viszont megfeledkeznünk a kiegészítő termékeinkről sem, amik színes választékát tárjuk Ön elé. Ezek a termékek szintén – mint a garnitúrák – az ügyfelek magas igényeihez és elvárásaihoz lettek igazítva.

Milyen kiegészítőket tudunk kínálni kedves ügyfeleink részére?

  • Az étkező garnitúrák mellé ajánlunk Önöknek üléspárnákat és huzatokat.
  • A dolgozószoba és irodai bútorok mellé különféle kiegészítő elemek választhatóak: sarokelemek, lezáró elemek, rátétek, lábazatok, peremek.
  • Hálószobai szettekhez ágyneműtartó ládákat, padokat és ülőkéket.
  • A nappaliba pedig kínáljuk kiegészítőkén a fali TV paneleket üvegpolcokkal.

Miért minket érdemes választania?

  • Ügyfélbarát és gyors kiszolgálás várja ügyfeleinket boltunkban!
  • Minden egyes bútordarabra és kiegészítőre garanciát vállalunk.
  • Munkánkra büszkék vagyunk, hiszen több évtizedes rutin és szakmai tudás áll mögöttünk, amit szívesen megosztunk ügyfeleinkkel.
  • Célunk, hogy a legmagasabb igényeket és egyéni kéréseket is kielégítsük.
  • Bármilyen kérdés merüljön föl, tőlünk megkapja a választ.
  • Ha a bútorok és kiegészítők szállítása problémát jelent Önnek, akkor csak bízza ránk. A megadott helyre a megbeszélt időben szállítunk. Igény esetén pedig segítünk összeszerelni a megrendelt árut.

2016-01-18
261-99

Milo “A” rátét elem

Elem neve: Milo “A” rátét elem Cikkszám: 261-99 Méretek: 85/40/45 a peremet külön kell rendelni, de a méret a peremmel együtt értendő az “A” jelölésű elemekre helyezhető […]
2016-01-18
268-08-k-l2

Perem sorolhato Milo elemek tetejére

Elem neve: Perem sorolható Milo elemek tetejére Cikkszám: 268-08 K-L2 Perem 2-ajtós (A) elemhez, jobbos A modellcsaládra vonatkozó elemjegyzék és árlista letölthető a “Letöltések” menüpontból!   […]
2016-01-18
268-07-k-l2

Perem Milo 2 ajtós elemhez

Elem neve: Perem Milo  2 ajtós elemhez Cikkszám: 268-07 K-L2 Perem 2-ajtós (A) elemhez, balos A modellcsaládra vonatkozó elemjegyzék és árlista letölthető a “Letöltések” menüpontból!  

Facebook

*/?>